27 12
發新話題

江蘇幼稚園大爆炸

引用:
原帖由 horenhim 於 2017-6-16 17:52 發表

禁癡線佬啦! 一了百了
人口基數太大, 禁之不絕

引用:
原帖由 Ben_9413 於 16-6-2017 18:37 發表

人口基數太大, 禁之不絕
點會禁唔到?北韓did it!

引用:
原帖由 gtoray 於 2017-6-16 19:35 發表

點會禁唔到?北韓did it!
個個都黐o既時候

正常果個

先至係黐0既

我睇視頻,驚嚇了。
FBC1

一開始話煤氣罐肇禍,可能唔想比人話強國野會爆炸

直接改口話經初步核實,該幼兒園正在上課,師生無人傷亡。
強國新聞真係…河蟹到咁 冇人有事 想人講句rip都唔得

轉個頭 又話有人放炸彈 8死65傷

媽…好很亂

引用:
原帖由 JBL 於 16-6-2017 22:00 發表
江蘇豐縣造成8死65傷的幼稚園爆炸案,公安機關認定是刑事案件。公安經現場勘查、調查走訪、視頻監控調取、物證檢驗和DNA比對等工作,認定爆炸案是由22歲的姓許男子自製爆炸裝置所為,疑兇已當場被炸身亡。
許男為徐 ...
嘩,高招! 連疑兇都死埋,審都唔使審,直接結案了事,超高的破案效率。。。

好似好少聽到大陸會分類重大傷亡事件做恐襲,
成日都話係傻佬搞事....

咁大陸D傻佬都幾叻

引用:
原帖由 pbay 於 17-6-2017 15:52 發表
好似好少聽到大陸會分類重大傷亡事件做恐襲,
成日都話係傻佬搞事....

咁大陸D傻佬都幾叻
癲佬,一個學過爆破的癲佬

呢D卜街, 只是攪果D手無寸鐵的平民百姓 Thx for sharing

大6並非沒有恐礱,而在根源處監控或清剿。

歐洲做法原理上同大陸無分別,但人就雜得多零散得多,重有就係情報上有失職的地方。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-6-2017 15:01 發表
呢D卜街, 只是攪果D手無寸鐵的平民百姓 Thx for sharing
香港都試過啦。無乜辦法。

美國有校警咪一様
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

27 12
發新話題