17 12
發新話題

掃地果個先係高手...

掃地果個先係高手...

真 掃地僧
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

同拳愿阿修羅裡面個泰國鬥神加奧朗.溫薩瓦德一樣猛。

附件

4-11-2017 21:08

好有泰臣果種氣場

香港一樣有忍世高人呀,幾年前我在屯門某釘場打釘,見某“園丁”在燒雜草,以為普通人一個。其後師兄們才告訴我該“園丁”是退役華裔英兵,曾是全英神射手排行第八位,當年他們沒有鏡配,打六百米靶是用 iron sight 的。。。

PS: 600m 別說打,我連靶都看不見呢。。。

出處原來要回覆先睇到㗎?咁樣叫做寫咗出處㗎嗱?
想一想,智力有問題的不知又是誰?
來源來自「巴士的報」又唔講?
引用:
原帖由 JBL 於 4-11-2017 20:42 發表
近日美國一個網上論壇瘋傳一幅泰國僧人掃地的照片,而相中的僧人身形健碩,眼神洩露霸氣,在網上引起轟動,但原來他的真正身份大有來頭!http://media.bastillepost.com/wp ... kong/2017/11/201711 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 olw0978 於 4-11-2017 21:30 發表
香港一樣有忍世高人呀,幾年前我在屯門某釘場打釘,見某“園丁”在燒雜草,以為普通人一個。其後師兄們才告訴我該“園丁”是退役華裔英兵,曾是全英神射手排行第八位,當年他們沒有鏡配,打六百米靶是用 iron sight  ...
真神射手。
一般人連靶都睇唔見。
FBC1

播求o阿

踢斷蕉樹D片你睇過未

引用:
原帖由 olw0978 於 4-11-2017 21:30 發表
香港一樣有忍世高人呀,幾年前我在屯門某釘場打釘,見某“園丁”在燒雜草,以為普通人一個。其後師兄們才告訴我該“園丁”是退役華裔英兵,曾是全英神射手排行第八位,當年他們沒有鏡配,打六百米靶是用 iron sight  ...
以前喔喀兵D槍法都好準  睇過佢地練靶
個靶鬼迷咁遠  槍聲過後就聽到清脆中鐵靶聲
一個喔喀  一支FAL可以守住幾頭山頭

引用:
原帖由 48191 於 4-11-2017 22:24 發表
出處原來要回覆先睇到㗎?咁樣叫做寫咗出處㗎嗱?
想一想,智力有問題的不知又是誰?
來源來自「巴士的報」又唔講?
唔係話唔比你發表個人意見
但如果你出更多力響建設CGF
而唔係只狙擊某d親中人仕我會更欣賞

引用:
原帖由 JBL 於 4-11-2017 22:29 發表
不寫出處來源又如何,犯左版規...???
版主都未出聲話我,幾時輪到你出聲...???
有心搞事的滾吧!我出的post不歡迎你,不要厚臉皮入來回帖.......
你咁樣講又唔啱,只有版主有權下逐客令

感謝板主大人提醒。
引用:
原帖由 gtoray 於 5-11-2017 16:13 發表

唔係話唔比你發表個人意見
但如果你出更多力響建設CGF
而唔係只狙擊某d親中人仕我會更欣賞
究竟世界上還有神嗎?

17 12
發新話題