21 12
發新話題

[VFC] fnx45 改裝災情改良方法討論

fnx45 改裝災情改良方法討論

大家一起討論下點搞好改型支槍........

咁到底係災情改良定係改型支槍?

支野有咩災情呀?
除左塊serial#牌容易甩之外
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

災情?有冇前排果單禁大鑊呀?

我尋晚落場用咗成晚,唔覺有問題,請問有咩災情?
個牌我未甩,枝槍都好穩定,除咗加咗RMR,現時未發現要改咩

第一水沙色打到呢家都冇乜特別災情發生過,只係隻彈匣推彈彈弓有時會彈出嚟,咁算唔算災情

改名啦,post名誤導人咁

引用:
原帖由 520df10 於 2-9-2015 10:11 發表
災情?有冇前排果單禁大鑊呀?
邊單大鑊野?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

真係唔知咩災情?聽落好嚴重咁。
FBC1

個主題主要講出有咩也不足同可以點改良方法

有問題就討論有不足就承認沒誤導人。
支槍喺ok。完

引用:
原帖由 2slow 於 2-9-2015 11:53 發表

邊單大鑊野?
我估佢話係天津果單

引用:
原帖由 qr9665931859 於 2-9-2015 15:08 發表
支槍喺ok。完
有爛有壞先叫災情,有不足叫正常,如果有不足都叫災情我諗九成槍都有災情
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 goodsmile 於 2-9-2015 15:21 發表

我估佢話係天津果單
果單真係大大鑊

誤傳災情後果可以好嚴重,觸動方丈神經收律師信就無謂啦

引用:
原帖由 qr9665931859 於 2-9-2015 15:08 發表
支槍喺ok。完
其實支沙色出左咁耐...

有乜要改...或者外觀點襯...已經好多POST有得睇

唔會因為支槍轉左個顏色而改法唔同要討論掛

21 12
發新話題