發新話題

[認真] 致門神的公開信

我希望佢知情識趣,知難而退,以後低調做人啦。
FBC1

引用:
原帖由 48191 於 30-10-2015 21:07 發表
呢兩個人,同門神冇關係㗎!
真.門神已經解決咗,問題係仲有冇人想知佢香港㗎同黨係乜水。
有d亂了
邊個先係真神??

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

已經貼在Arms cool。在違規暫存區依然可以看得到。
引用:
原帖由 rho837 於 30-10-2015 21:20 發表
咁有冇門神真相?

如果各位覺得在下侵犯了甚麼權利,請告知在下。在下會悉數移除。

門神真像,提防假冒?
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

回覆 139# 的帖子

哩個唔係門神,但佢係門神邊個呢?

咩人打咩人呀....好亂呀

引用:
原帖由 gtoray 於 30-10-2015 23:55 發表
咩人打咩人呀....好亂呀
....邊個係邊個呀.....

同兩條女影相㗎矮仔正是門神真像。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 30-10-2015 20:35 發表

佢一直用以下的假身份四圉搞事先咁猖狂,家下我諗兩岸三地會有大把人係到講,原來真人吾係佢

圖一,據聽稿兄貼圖的重新合成圖,因私隱權關係,做了遮眼技術處理

圖一,網絡資訊,因私隱權關係,做了馬賽 ...
昨晩收到中聯辦來電,此人是門神的駁腳007.已被捕,判了死緩,服役中,RIP先!

門神經常用007的圖扮成本人開fb acc, 今次天理循環。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

再留名,去買花生
一個什麼也不懂的老兵!!

門神拼圖已出

引用:
原帖由 48191 於 29-10-2015 07:59 發表
問題是要我100%公開出來是可以的,但是這裡的尺度為何反而是問題。
相片設高權限

洗Q拼圖,黒白幾飯一定刮佢
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 horenhim 於 30-10-2015 17:46 發表
佢真係唔怕死個wor
佢係唔知死

發新話題